Please install Flash® and turn on Javascript.

Ons aanbod

strzalka SSL-certificaat voor een domein

 onze klanten

zaufali nam

Wat is SSL?

certyfikat SSLSSL is een protocol dat wordt gebruikt voor het coderen van gegevens via het internet. De snelle ontwikkeling van de telecommunicatie-technologie en economie heeft ertoe geleid dat de vertrouwelijkheid en de beveiliging is een wilde en de verwachte waarde.

SSL kan worden gebruikt zowel om de overdracht van gegevens van een webpagina (bijvoorbeeld een formulier met persoonlijke gegevens, de administratieve paneel, het beheren van een bankrekening) en post (verzendkosten en ontvangen van e-mail). Tijdens de lancering versleutelen alle gegevens die tussen de gebruiker - de server gecodeerd is. Sterkte van encryptie (meestal 128 bits) transmissie afluisteren vrijwel onmogelijk.

SSL Certificaat

certyfikat comodoHet certificaat is een soort identiteitskaart webserver. In aanvulling op veiligheidsaspecten, de huidige rol, hij toestaat. Exposanten certificaten, afhankelijk van hun klasse, de instantie waarvoor de zekerheid is (bijvoorbeeld door middel van een inzicht in de registratie van documenten, informatie van wywiadowni bedrijfsleven, enz.).

Klasse certificering is ook de acceptatie door de browser. Een paar jaar geleden hebben zij doorgaans aanvaarden certificaten uitgegeven door Thawte en Verisign bedrijf. De detectie van een certificaat waaruit blijkt het effect van de Commissie over het potentiële gevaar. Latere versies van Internet Explorer en Netscape Communicator geleidelijke verhoging van de standaard lijst van aanvaarde certificaten.

strzalka Hier meer